nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #16987 tudod, mindenki más. Valaki szereti a kihívásokkal teli nehezebb utat ami izgalmas, de az én "kis" eszecskémnek logikailag mindig is jobban feküdt az egyszerűség az életben, ám vannak olyan szituk amikor körülményes tudok lenni és bonyolult, de többnyire rém egyszerű vagyok. Ezalatt azt értem, hogy nem buta vagyok, csak lusta vagyok gondolkodni spontán, nekem idő kell mindenre, nem kapkodom el a dolgokat...
döntések: nos mindig úgy döntök, ami számomra logikailag helyes, evvel te is vagy sztem...keressük az aranyközéputat, ami fegyelemmel, akarattal, öntudattal, intelligenciával lehetséges...
Sajnos az érzelmek terén eléggé megvagyok halva, ott van a kutya elásva és ott mivel nem tudom úgy magam elképzelni, pl h egy lánnyal együtt legyek, meg olyan dolgok amik másnak természetesek az nekem nem az, vagy máshogy alkalmazom, vagy nemmegyek bele olyanokba, mert az az ami számomra bizonytalan. a Mit veszíthetek kérdésre érdekes válaszom van, talán önmagamat veszíteném el, de ezt még saját magamnak se tudom megmagyarázni...