nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bigapó
    a világ sokal több és nagyobb annál, hogy csak közvetlen élményből és tapasztalatból élj át mindent ami benne van.

egyébként ismét nem értettél meg :D pedig már kezdtem reménykedni. amit irtam előbb nem szó szerint kell venni, jamie csak példa volt, éppen az jutott eszembe. a párod is jól főz, ebben biztos vagyok, de ez a mesterszakács olyan ötleteket adhat neked vagy akkor mondjuk úgy, hogy neki, amire gondolni sem mertél volna és összefosod magad az izélménytől. mindezt vetithetjük bármire, mert mindenre igaz, hogy többféle irányból kell megközeliteni, felfedezni, hogy tudd mik a határai.
    most pl az jutott eszembe amit az 1492-ben láttam, amikor Kolumbusz elmagyarázza a fiának, hogy miért is gömbölyű a Föld. biztos emlékszel rá, egy narancsot használ és egy távolodó hajót, ahogy egyre kevesebb látszik belőle. ott ültek a tengerpartján, nem mentek sehova, mégis tudták mind a ketten, hogy ez igaz, mert be tudta bizonyitani a narancson. aztán elment hajókázni is, mert a többi hitetlen csak azután hitt neki, hogy hozott onnan tárgyakat és gyümölcsöket.

talán igy már érthetőbb:)