nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bigapó
    nos, ezzel őszintén szólva megleptél. Én viszont totál nem is tudom mit gondoljak ezután Rólad :)

amikor irsz egyes dolgokról akárhogy próbálkozom ellenállni, de felbőszitenek a számomra tudatlan, arogáns, felfuvalkodott, nagyképű és ehhez hasonló jelzőkkel illethető hozzászólásaid. Legtöbbször azért, mert olyan véleményt irsz ami alapján csak azt tudom következtetésként levonni, hogy nem voltál még benne, nem élted át, mert ennyire különbözőképpen nem lehet megélni egy dolgot.
    főleg ez a könyves dolog, amit szerintem még mindig nem jól értelmezel, mert az egyértelmű, hogy könyvből nem fogsz tudni megtanulni főzni, ha közben nem veszed elő a lábast és a fakanalat, ez stimt, ezt mindenki tudja. De attól el lehet olvasni Jamie Oliver szakácskönyvét, mert ha még csak nem is veszem kezembe a lábast, akkor is át tudom élni milyen lehet megfőzni azt az ételt.
    Természetesen nagyon sok mindent átvettem és alkalmaztam már amit olvastam, de van amit nem lehet, mert mondjuk nem létezik, pl a fénykard :)
    Kicsit eltértem a lényegtől, mert főleg lélekkel foglalkozó könyvekről beszélnék, azok között sok dolog van ami csak rajtad múlik, hogy alkalmazod és ezáltal akár teljesebb életet élsz vagy sem. Ezek közül sok olyan van amit Én más embertől nem hallottam vagy nem láttam, valószinűleg azért is, mert nem olyan körökben forgok, de ettől függetlenül kapcsolatba tudok lépni velük is, igaz közvetve, de kapok élményt belőle. Tudom, mert tapasztaltam, hogy ez létezik, nagyon sokat változtam ilyen könyvek olvasása után, valamint abban segitett, hogy feldoglozzam a velem történt dolgokat. Emberek is közrejátszottak benne, de főként betűs segitségem volt. Igaz, ezt egy másik embernek kellett megmutatnia, valószinű Ő is elmondhatta volna mit irnak benne és beszélgettünk is róla, de amig nem olvasom el nem igazán tudnék okos dolgokat mondani azzal kapcsolatban.