nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
alma78 #16757 A lányoknak sokszor azért van szükségük hajbókolásra, mert az intelligensebb "kanok" szinte megalázónak érzik, ha kifejezik az érzelmeiket, esetleg bókolnak....Már nagyon nem divat. Ha pedig valaki megteszi, nyilvánvalóan akar valamit......
Nagyjából kiment a divatból. Illetve gyanús tevékenység.....Ritka pillanat, amikor örültem is neki. Pedig szükség lenne rá. Én se mondom így micsoda férfi.....:-)
Mindenki megfelelni akar. Én is sajnos. Ez rossz.:-(
Majd ha valakivel, mint a szüleim, 40 éve vagyok házas, majd talán nem akarok bizonyítani semmit, és elhiszem végre, hogy valaki magamért szeret......:-)))
De azt gondolom nem feküdnék kés alá egyenlőre, mert fontossági sorrend az van....Később is lesz, és ha valaki 3 kilóval könnyebben, vagy 4 cmel vékonyabb derékkal fogadna el, rettenetesen sajnálom........
A fiatalok minden korban újítanak, mások. Remélem jobbak. Hát amiket tudnak már általánosban.....Internet, szex, a világ, és ez csodálatos! Fejlődik az ember. Lehet progresszív, de ez van....
Amikor apámat mobillal őrjítettem én is meg....Ma már mi van? Ki létezik anélkül? A világ változik. Lehet az útjába állni, és lehet részt venni benne...

Puszka!
Jó éjt!