nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Csörcsike
    Az a baj, hogy ma Magyarországon kevés ilyen lány van. Az a legnagyobb baj, hogy akik jól néznek és találkozni is tudnál velük azok nagyon el vannak szállva és magukkal egyáltalán nincsenek megelégedve, és az ilyen lányok gyakran fekszenek kés alá azért, hogy megváltoztatják a külsejüket, hogy így magukban megbékéljenek magukkal. Sajnos az olyan lányok akik szépek de nincsenek tisztában az adottságaikkal és lehetnek nagyon gyönyörűek a félénkségük miatt nem mennek sehova. Sok olyan lány van aki nagyon gyönyörű csak esetleg nincs akkora melle, mint az újságokba szereplő embereknek azért nem is mutatkozik holott lehet, hogy nagyon gyönyörű. Nekem ezért is tetszik az a verseny amit a minap találtam meg. A Nánási Pál által rendezett szépségversenyen csak olyan hölgyek vehettek részt akik természetes szépségek és ezáltal egy másik oldalát mutatják meg a modellkedésnek. Én ezt egy nagyon jó dolognak tartom mivel így ezek a lányok nagy önbizalomra tehetnek szert, és így megmutatják majd magukat a nagyvilágban is.