nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
alma78 #16673 "csak másokat kihasználva juthatsz olyan javakhoz, ami az életedhez kell"/Ez nem igaz. Miért elképzelhetetlen, hogy valaki lopás nélkül pénzt szerezhet? Nem mindenkinek kellenek milliók a boldogsághoz.
"először kihasználod a szüleidet..."/Nem használom ki őket! Én is gondoskodom már róluk. Kölcsönös a kapcsolat. Az én gyerekem ugyanazt kapja. Így visszük tovább....
" ők kihasználják azért az embertársaikat, hogy neked a saját szükégleteiken kívül biztosítsák az életkörülményeidet" A szüleim dolgoztak, és dolgoznak is, hogy több jusson. A munkájukkal biztosították.....Ezért is törekedtem arra mindig, hogy sose függjek Tőlük. Ők azok, akiktől így sose kérnék feleslegesen....extrára...
amikor már függetlenedsz, akkor már közvetlenül te használod ki az embereket...NEM HASZNÁLOK KI SENKIT. ENNÉL JOBBAN NEM VETEK MEG SEMMIT!
ILLETVE BOCS, A LUSTASÁGOT!!!
amit te elfogyasztasz bármiből, vagy amit te használsz azt elvonod másoktól, mert megtehetnéd, hogy nekik adod mindened...
mindenki önző.../TÉVEDSZ, DE HIDD.a lényeg a szándékos megkárosításon van és az a rossz
ha tudtodon kívül teszel rosszat az jó... így elégedett lehetsz magaddal/SOSE LEHETSZ ELÉGEDETT, ha meggondolatlan is vagy
nem vagy köteles átgondolni a tetteid következményét... viszont ha átgondolod (, mert ez egy lehetőség, ami adott) akkor utána már rosszat teszel, mivel ez már szándékosság.HÜLYESÉG, BELEMAGYARÁZÁS.
ez olyan mint az előzés... csak és kizárólag egy lehetőség, ha nem előzöl nincs belőle hátrányod, ha csinálod akkor lehet...
EGYRE JOBBAN BIZTOS VAGYOK MAGAMBAN, DE SOSE LENNÉK ELÉGEDETT.
CLIO MIATT KINYÍLT A ZSEBEMBEN A BICSKA, BOCSÁNAT EZÉRT!
KI VAGY TE, HOGY ÍTÉLKEZZÉL MÁSOK FELETT?
FEL A FEJJEL!éS LEGYETEK JÓK!(legalább nagyjából)