nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #16567 persze, de eleve kiesik az olyan lány nálam aki nehogy isten ha lenne azér keresetem csak azért lenne velem...rögtön kiszúrnám, meg az igényeit is...az igényével addig nem lenne probléma, amíg nem élne vissza vele, utána meg semmit nem kapnék tőle "mármint pl megváratna ilyen olyan helyzetben netán, mindig azt mondaná nincs kedve szexelni, de azért holnap és holnap után csak neki vegyek ruhát" ezeket az ember kiszúrja rögtön (amúgy ez egy durva példa volt megtörténhetne ilyen, de hozzáteszem nem voltam ilyen helyzetben csak belegondoltam a szituba) Azért mindannyiunkban az van benne, hogy csak is magunkért szeressenek az emberek. Nem mindig jön ez össze sőt manapság egyre ritkább, de én bízom ebben, h sikerül, még nem sikerült speciel nekem, azt elérni h magamért szeressenek. Egyedül a családomtól éreztem ilyet, de sem osztálytársaktól, sem pedig mondjuk 1-2 kapcsolatféle próbálkozásban nem sikerült elérnem h megszeressenek. Nagyon nehéz a természetem sajna, ebbe most ne menjünk bele... a Példa amit felhoztam az legyen a lényeg.