nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    nem tudom hogy vagy vele, marhára nem izgat a pénz, be fogom neked bizonyítani, hogy a pénz amit keresni fogok az másokon fog segíteni...De igazad van abból a szempontból a pénzből meg kell élnünk nincs mese, kaja, rezsi, egyéb szükségletek kellenek az embernek, de ez nem bűn és nem mondtam olyat h bűn csak, mint ösztön, persze gondolom te sem szeretnél az utcára kerülni, mert annál rosszabb nincsen, nincs biztonságérzeted, de nem is a biztonságérzettel lenne a gond, mer én elviselném a vándor életet, hanem a kajával és az ellátással...Sajnos ahhoz, hogy ez meglegyen dolgozni kell és pénzt keresni, nincs is evvel semmi gond.

#16559: hmm...Darwinban még inkább hiszek, mint Istenben...van benne igazság, de azért vannak ott jó ideig az ember szerettei h aki bajba van azt kisegítsék, persze evvel nem szabad visszaélni...ne menjünk bele, de annak az idős embernek aki 30-40 évet lehúz egy munkahelyen igenis annak jár a tisztes nyugdíj, hiszen azért dolgozott egész életében h ez meglegyen neki...én így gondolom legalább is, lehet h az idős emberek legtöbbje mogorvává, meg beszédessé válik túlzottan, meg megsértődnek, morgolódnak ha hozzájuk szólsz, de akkor is jár nekik a tisztelet díj...