nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #16551 jó a túlélési ösztön mindenkibe benne van, de persze nem akarok megfulladni, mert szar szenvedő érzés, ha fulladozol én márcsak tudom hiszen volt egy gyerekkori betegségem elég sok szenvedés volt vele, de elmúlt...ha kikerülsz egy szigetre egyedül, van olyan ember sztem akiben nincs ez az ösztön és nem tudná mit kéne csinálnia pl h kaját "fogjon" tűzet gyújtson és ilyenek...én sztem ez nem mindegyik emberben van benne. Vagy vegyük példának a 70-es években lezuhant amerikai focicsapatot, akik egymást zabálták az Andokban? szted az ösztön? sztem egy butaság, bár nem volt mit enniük elkezdik egymást enni?
amúgy ja, tehát, ha védekezünk valami ellen, mert nem akarunk csalódni az is ösztön...háááát nem feltétlen én csak úgy nevezném, elővigyázatosság, de nem ösztön. Inkább ez nem érzésből áll, hanem gondolkodásból, felfogásból...Tudod sajnos, ha belevágnék és csalódok mondjuk akkor az baromira visszavesz, de néz a jó oldalát alkesz soha nem lesz belőlem, legfejjebb depis leszek olyankor...