nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    ""Te szeretnél bunjee-jumpingolni, a párod pedig aki mondjuk konzervatív és visszahúzódó erre azt mondja, hogy jó, akkor ugorjunk együtt :)
    szerintem ez nem várt meglepetés lenne és egyben tök jó buli, mert együtt csináltok valami felemelőt. Ez megint egy extrém dolog, az élet "lapos" oldalán is rengeteg olyan van ami éppen nem illik bele az Életedbe, mégis megcsinálod, mert az olyan izgalmas és ha ezt együtt teszed azzal akit szeretsz, az egy újabb kapocs és kötődés és élmény lesz amiről évek múlva is szívesen beszéltek és elég csak a szemébe nézned, hogy tudd mire gondol akkor...ezek a kis dolgok tehetik Szerelemmé az adott kapcsolatodat egy emberrel." ***

egyetértek veled: mellesleg én benne vagyok mindenben, ha mondjuk nem egyedül kell csinálnom:D tehát ha elhívnak tegyük fel ejtőernyős ugrásra, akkor benne lennék, de azért, mert nem rossz móka bár veszélyes, de ott pl tudom h egy profi segéd lenne mögöttem így nem eshet bajom... Nem lennék papucs, de azért abban biztos lehetsz, h akit valaha meg tudok szeretni egy picit is annak én kedveskedek