nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bigapó
    a munka nem neked szólt, csak egy hsz-be írta a Te válaszoddal. Az Anaid-nak ment.

nekem úgy tűnik, hogy sokszor gondolkozol szélsőségesen - nem politikailag :)

Vicces volt olvasni ezt a pitizős mondatot, tudom, hogy árnyaltan gondolod, de akkor is furcsa :)
    Attól, hogy esetleg megalázónak és cselédnek tűnik egyesek szemében az ha kávét viszel az ágyba a kedvesednek még nem biztos, hogy az is, ezt kedves gesztusnak is lehet venni. Figyelmességnek. Most ez csak egy példa, nem rólad beszéltem, csak ez jutott eszembe erről.
    persze amikor ez már rendszeressé válik és az esetleges elmaradása veszekedést okoz az már inkább szomorú, mint örömteli.

Aztán az, hogy ami biztos abba mész bele. Szerintem kevés biztos dolog van az Életben, még ha ki is ismertél egy embert, bármikor tud meglepetést okozni, de azt hiszem ez szintén része és ez izgalmas is lehet, ennek sem az árnyoldalát kell nézni, hogy milyen bajom lehet belőle. Erre egy példa lehet, hogy mondjuk Te szeretnél bunjee-jumpingolni, a párod pedig aki mondjuk konzervatív és visszahúzódó erre azt mondja, hogy jó, akkor ugorjunk együtt :)
    szerintem ez nem várt meglepetés lenne és egyben tök jó buli, mert együtt csináltok valami felemelőt. Ez megint egy extrém dolog, az élet "lapos" oldalán is rengeteg olyan van ami éppen nem illik bele az Életedbe, mégis megcsinálod, mert az olyan izgalmas és ha ezt együtt teszed azzal akit szeretsz, az egy újabb kapocs és kötődés és élmény lesz amiről évek múlva is szívesen beszéltek és elég csak a szemébe nézned, hogy tudd mire gondol akkor...ezek a kis dolgok tehetik Szerelemmé az adott kapcsolatodat egy emberrel.