nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Megelőző manőver? Ez nem tudom konkrétan mit takar, talán bemelegítést? :)
Egyszerűen arról van szó, hogy az utóbbi időben akire ráhajtottam, mert egy kicsit megtetszett az nem sokáig tartott. Lényegében amit írtam, tehát viszonzatlan volt. Aztán olyan is kialakult, hogy nálam nem mélyült el dolog, a lánynál meg igen, így azt hamar lezártam, mert tudtam, hogy nem tudnám azt megadni neki, mint amit vár, egyszerűen azért, mert nem tudnék beleszeretni. Egyre-másra jöttek elő dolgok amik zavartak benne, hosszú távon sem tudtam volna megszokni.
Ezeket a lányokat rövid ismertség után környékeztem meg, nem ismertem őket korábban egyáltalán, egymásba gabalyogtunk és aztán szétmentünk. Most nem ilyenre van szükségem és inkább várok, minthogy megint egy kalandba bonyolódjak.
Aztán itt van az érem másik oldala is, hiszen nem zárom ki, hogy a következő percben futok össze egy olyan lánnyal aki percek alatt elvarázsol és fülig szerelmes leszek belé:)
Véletlenek vannak, a jót Én sem tagadom meg magamtól, de, hogy fűhöz-fához rohangáljak az nem bejövős ebben az időszakomban. Most van egy cél és egyenlőre arra figyelek, nem több. Nem sietek sehova, úgysem maradok le semmiről.