nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
igen, megnéztem és Te voltál az elkövető, csak máshogy irtad, talán a lényegét még igy is megfogtam. emlékből már kevésbé ment volna, bár én is olvastam mindkét könyvét Csernusnak. szerintem is jól áll a dolgokhoz, csak mint mondtam valakinél nem működik, de annál nem is alkalmazza. ezért kell komolyabbnak tűnő problémával szakemberhez fordulni, de az sem mindegy kihez. kicsi pofon is pofon, mert az igazság sokszor fáj :)
az őszinteség-hazugság példád nagyon jó.
mostanában nagyon rákattantam a Mentalista cimű sorozatra, eszméletlen jó a szinész benne:) illetve a többi is, kivéve Robin Tunney, nekem ott nem szimpi, egyszerűen nem illik hozzá ez a szerep, és ez látszik is, csak vergődik.
na a lényeg, hogy tetszik ahogy az arcába mondja az embereknek amit gondol vagy éppen csak provokációképpen, hogy mit reagálnak.
tudom, hogy csak film, de elég sok dolog valóságos, hiszen ezt mi is tapasztaljuk az életünkben. nem nehéz a testbeszédet megtanulni és csak abból sok mindent le lehet vonni, azok valamiért ösztönszerűek és nehezen irányithatóak. nagyon kevés ember tudja elrejteni.