nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
a legegyszerűbb ha azt mondom:a hazugság-mindenhol azt hallod h.nem baj(hiszen mindenki hazudik neked)
én egészen másképp építem fel magam:a középpontban az őszinteség van,és erre jön a többi tulajdonságom.akármennyire fáj is,mindig őszinte vagyok(természetesen amikor tudom,hogy fáj,akkor úgy fogalmazok hogy minél kevésbé ártsak annak a valakinek).de amíg a többiek a hazugság köré épülnek,addig én ezzel lófaszt sem érek el,hiszen ha hazudnak,és arra épül a tisztelet és a bizalom,mint 2 elég közel álló tulajdonság,akkor ténylegesen van ott a tulajdonság,vagy az is csak egy hazugság?egyértelmű...ezért aki így épül fel,azt sem becsülni,sem tisztelni nem tudom...
az egész és még egészebb pedig talán pont tegnap vagy tegnapelőtt került elő az én billentyűzetemből,ha minden igaz valamikor hajnali 1 körül(btw már azelőtt is így gondoltam mielőtt olvastam A nő c.könyvet,de Csernus is így gondolja-és bizony rengeteg dologban igaza van,de pontosan azért fikázzák olyan sokan,mert az a módszer,hogy valakinek odatűzöl egy kellemetlen kérdést-amivel valójában csak arra akarod rávezetni,hogy milyenek is a kapcsolatai és Ő maga valójában-rettenetesen irritáló.gondolj bele,ha kiderülne 10-ből 7-8 emberről hogy egy hazudozó gerinctelen állat,az valószínűleg nem esnek olyan jól nekik:)