nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #16353 ezt már tegnap beszéltük nem tudom...alapból később kezdtem bátrabb lenni mindenbe pl 13 éves koromig be se mertem menni a boltba, ha megkértek vegyek kenyeret vagy ilyenek...jött hozzánk mondjuk vendég kiskoromba elbújtam gyorsan az asztal alá meg ilyenek, régen még megszólalni se mertem főleg általánosban felsőben se, szentgyereknek gúnyoltak, mert még a káromkodást is elítéltem, azóta persze icicpicit káromkodom, de csak akkor, ha ideges vagyok, alapból kúltúrált, művelt embernek tartom magam, nem pedig egy erkölcstelen lezüllött vkinek:D gyerekként nem volt gondom, mert egy jó, de vagány gyerek voltam, ha a legjobb barátommal találkoztam, mivel pl játszani mindig szerettem és olyankor nem féltem mikor lent kellett lenni a telepi játszón akár:D:D arra a kérdésre, hogy mitől félek tudod életünk során sok mindentől félünk amiket vagy letudsz küzdeni, vagy nem igazán, mert szinte összerándulsz, ha egy pillanatra elakarod kezdeni.
Mondtam már tűztől, kutyáktól, embertömegtől, cigányoktól, az éles eszközöktől és a szóbeli felelésektől baromira félek ki tudja még mitől