nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bigapó
    Csak annyit irtam, hogy megingatna. Ez még nem jelenti azt, hogy meg is csalnám az aktuális páromat. Alapvetően hűséges tipus vagyok, de ember és férfi is. Ne mond, hogy Te nem estél még át ilyen helyzeten.
    Arról is beszélhetünk, hogy vannak olyan dolgok amiken nem tudunk uralkodni, érzelmeink néha ilyenek. Lehetek Én fülig szerelmes egy lányba, ha egyszer jön egy olyan másik, aki valami mást mozgat meg és hibát követek el, de ez a hiba esetleg oda vezet, hgoy azt a nőt fogom feleségül venni és Ő lesz a gyermekeim anyja is és aztán vele élem le az életemet. Ezt honnan tudod megállapitani 1 mp alatt? Erre egy élet is kevés. Ugyanúgy benne van az, hogy a hibám végül oda vezet, hogy két szék közé ülök és egyik nő sem marad velem. Igy értettem a nehéz döntéseket és helyzeteket. Van aki ezt képes könnyen eldönteni és a helyes megoldást választani, lehet Én is ilyen vagyok, de lehet nem. Ilyen helyzetben nem voltam. Olyanban igen, hogy nemet mondtam, tehát nem próbáltam ki milyen lenne a másik lánnnyal, miközben van párom.