nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Azt hiszem valamit nagyon félreértettél. Nem állandó párkapcsolatról volt szó és amelett tartott szeretőkről. Egyáltalán nem és el is itélem, a hűség az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban - emellett a bizalom, hogy el is hidd amit mondok Neked...
Ha nem vagy hive az egy-éjszakás kalandoknak az nem a Te hibád, de más másfajta fagyit szeret. Mindenki változik és úgy éli meg magát ahogy éppen jólesik.
Az nagyon örvendetes, hogy észreveszed, ha más is van rajtad kivül a párod életében. Bár ne lenne ilyen, hogy ezért mennek szét a kapcsolatok, mert "más is van", de sajnos van. Hogy miért? jó kérdés...
Én is éltem át ilyet, tudom milyen érzés. A másik oldalon is szar...
Nem leendő gyermekem anyját keresem, főleg nem egy egy éjszakás dologban, de kivételek és véletlenek mindig vannak. Lehet, hogy a jövő heti buliban fogom megtalálni, de lehet egy két hónap múlva esedékes temetésen... morbid, de lehetséges. Miért teszed függővé az embereket esetektől és helyszinektől? Nem az teszi őket Nővé és Férfivá, hogy hol látod meg őket. Ugyanez forditva. Egy könyvtáros, szolid megjelenésű csaj is lehet domina a magánéletében :)