nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bigapó
    annak a francia fickónak a szövege annyira nem tetszik, ha a nevét leirnád, hgoy hogy kell kiejteni azt megköszönném.

Egyébként Én az olyan könyvekről - is - beszéltem, mint amiket Coelho ir. Nekem nincs lehetőségem, hogy elbeszélgessek vele, de a könyvein keresztül kapok egy képet róla és a gondolkodásáról is, legalábbis Én ezt érzem. Itt beszélhetünk akármelyik másik iróról is. Ez nem jelenti azt, hogy azt fogom csinálni amit Ő mond, de fantasztikus érzés az mikor Ő nekem mesél és ezt egy könyvön keresztül teszi. Ezért nem zárom el magamtól az ilyesfajta tapasztalást sem. Ha kicsi bátrabb lennék, akkor saját magam is átélhetném akár azokat a dolgokat - vagyis egy részét inkább - amikről Ő ir, de addig be kell érnem ezzel is. Mindentől függetlenül szegényebbnek érezném magam most az Ő könyvei nélkül. De ezt csak úgy tudtam meg, hogy elolvastam, hogy tapasztaltam. Anélkül nem tudnék erről véleményt irni, ahogy arról sem, hogy van-e isten vagy sem. Érzékeltem már olyan furcsa dolgokat amiket nem tudtam sehova se rakni, igy amig ilyeneket is átélek, nem zárok ki semmilyen más alternativát sem, még magammal kapcsolatban sem hozok olyan döntéseket a hosszútávú jövőre nézve amiről fogalmam sem lehet, hiszen Én nem abban Élek, hanem a Mostban...