nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Én ezekkel azért nem teljesen értek egyet - vagy legalábbis ez így messze nem teljes rálátás az egészre, szerintem. A szerelem, biológiai vonzódás sokkal erősebb kapcsolatot tud kialakítani, mint pl. egy egyszerű társasági, baráti kapcsolat, és az egészséges emberek céljai sem térhetnek el annyira teljesen, hogy ne találják meg a szinkront sok helyen. Ha már a kommunikációból eljutnak az ágyig, akkor nem hiszem, hogy ne lenne közös mcél, elképzelés. Viszont ha nem tudnak kommunikálni, nem hajlandók egymáshoz közelíteni és lemondani dolgokról - egymásért, akkor valóban veszekedés, féltékenység, negatív érzelmek fogják a kapcsolat vesztét okozni.
Hogy nem állatok vagyunk, hanem emberek, azzal a résszel már szinte egyáltalán nem értek egyet. Már valószínűleg kiderült a hozzászólásaimból, hogy bár a buddhizmus életfilozófiája áll hozzám legközelebb, teljesen tudományosan gondolkodok, és minden mást elvetek már. Egy kicsit úgy tűnt, mintha ezt tényként írtad volna, remélem csak saját véleményt írtál. Mindenesetre, én nem hiszem, hogy szét lehetne választani a tudatot és a testet úgy, mint egy autót és a sofőrjét.
(ezt majd folytatom szerintem, csak el kell mennem :@)