nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Jah, a férje állítása szerint "lelkileg terrorizálta" őt, ami természetesen szintén nem így volt/van, de el tudom képzelni, hogy korlátoltsága következtében így fogta fel a dolgot, szóval még ez is hihető, ha olyan a kapcsolatotok, amilyen a miénk volt.
Hibás pedig csak olyan mértékben vagyok, amennyire hajlandó vagyok felelősséget vállalni valamiért, ilyen egyszerű. Az pedig csak attól függ, hogy az adatokat mennyire találom hitelesnek, és kinek az igaza mellett szólnak. Az én felelősségem ebben a dologban nem terjed ki a férjére, vagy a köztük lévő kapcsolatra, az együtt töltött 7 évre, vagy bármire, ami kettejük közt volt/van. Miért?
Mert a lány akarja a dolgot, az ő tőle kapott információk alapján hozom a döntéseimet, és nincs rá okom, hogy kételkedjem ezen információk hitelességében. Ha ez másképpen lenne, pl. tudnám, hogy a lány hazudik a férjéről, vagy pontatlan információkat közvetít felém (és mégis belevágnék vele a dologba), akkor felvállalnám a felelősséget, mert az adatok alapján engem dobna ki a gép, mint felelőst a házasságuk szétbarmolásában. Viszont a két gyerekért természetesen bármely esetben felelős vagyok.