nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Nah, ezek közül a "van stabil egzisztenciája", és a "stabil" két olyan úgymond tulajdonság, amit nem várt el tőlem egy nő sem eddig. A többi felsorolt dolog ahhoz kell, hogy a lány kiskirálylánynak érezhesse magát, ami nem is probléma egészen addig, amíg át nem csap valami nagyon csúnya dologba, amit nem is tudom...papucskodásnak, papucs-létnek nevezünk.
A legutóbbi lány is elvárta, hogy ha ott van velem, akkor szinte csak vele foglalkozzak, hogy segítsek neki ebben-abban, hogy a terveimről beszéljek neki, hogy okosságokat mondjak és határozott döntéseket hozzak, hogy simogassam/csókolgassam/ölelgessem nonstop, hogy ápolt legyek (bár ebben a dologban talán még a nőknél is érzékenyebb vagyok).
Viszont a mindent meg tudunk beszélni dolog ugye valahol félresiklott nála...ez nem azt jelenti hogy hazudott, csak nem konfrontált velem bizonyos engem is érintő döntései kapcsán.
A papucs-lét pedig az, amikor sosem tesznek szájkosarat és pórázt a nőre (képletesen), és a pali teljesen kiszolgáltatja magát a nő kénye-kedvének, legyen szó bármiről. Az ilyen emberek nem élnek, és csak sajnálni tudom őket. Az utolsó lány férje is ilyen. Aztán állítólag ő csak "szereti a feleségét", és azért tűr el mindent. A faszt. Csak fél hogy elveszti, és nem talál mást. Amikor velem volt a lány, abban a pár hónapban egyszer sem éreztem úgy, hogy papucsot akar csinálni belőlem, talán mert tudta, hogy ezt velem nem tehetné meg. Mégsem volt köztünk szinte egyáltalán semmi konfliktus, szerettük egymást, tehát nem nyomtam el a személyiségét. De végül, amikor először cselekedett olyasmit, amiről tudta hogy én nem tűrném el, azt nem nyíltan tette, hanem arc nélkül, mert tudta hogy ezzel vet véget a kapcsolatunknak...jah, a férjével megcsinálta ugyanezt, de ő természetesen visszafogadta.
De ha már ennyit emlegettem ezt a ***** ******, akkor itt van róla két kép, és legyen nagyon hálás, amiért teljes arcot nem mutatok.