nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Pretorian
    Nem is kell alfahímnek lenned. Azt tapasztaltam, hogy a nők érdeklődését a legkülönfélébb dolgok keltik fel. Nekem pl. azt mondják, hogy szép szemem van, és ha viszonylag nyugodt elmeállapotban vagyok elég kimérten is beszélek, nyugalmat sugárzok. Persze attól még az életem lehet romokban, de ennek nem feltétlenül kell látszódnia rajtam. Viszont mivel elég szélsőséges vagyok érzelmileg, ezzel a kimért viselkedéssel, a magasságommal, a jellegzetesen a sötétet, az egyszerűt, az egyszerűen elegánsat előnyben részesítő öltözködési szokásaimmal néha egészen félelmetes a fellépésem, sokan első találkozáskor úgy is néznek rám, mintha valami gengszter lennék.
    Jah, és én nem skatulyázok be senkit sem végérvényesen, bár előítélet az van bennem bőven. Viszont szeretem azt, amikor ezek az előítéletek a megismerés után semmivé foszlanak.
    Persze létezik az a kategória is, amiről s3rg1nh00 beszél, de ők nem tarthatnak számot az érdeklődésemre. Számomra túl egyszerűek, üresek.
    Ha viszont nőről van szó, akkor számomra többé sosem az első találkozás a mérvadó.
    A legutóbbi kapcsolatom, az a férjezett lány...elsőre nem volt szimpatikus, és ezt később el is mondtam neki, amikor már együtt voltunk. Bár szépnek tartottam: tetszett a bőre, az arckaraktere, az alakja, a magassága, és a hangja...furcsán méregetett, és ez nem volt szimpi. Mint később kiderült, én már akkor tetszettem neki (sosem gondoltam volna), de ezt 1 hónapig képes volt teljesen titokban tartani.
    Három hétnek kellett eltelnie, mire én is kezdtem őt igazán észrevenni nőként. De sosem kezdeményeztem volna, mert tudtam, hogy férjnél van, és gyerekei vannak.