nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #15455 hát ja minden a befolyásoltságtól függ...anyámra is ne úgy képzeld el, hogy be tud folyásolni alig beszélek vele, sőt lelki dolgokról nem beszélek vele még vele sem, azt max leírom véletlen csakúgy, ha unatkozom, de mindig tiszteltem és megtettem amire megkért, még ha nem is tetszett, cserébe megadott télleg mindent és ezt megtanultam értékelni már gyerekként...Más veszekszik a szülökkel lázadozik én nem tettem és kamaszkoromba se volt ilyen dolog, tudod miért? azért mert tudtam magam kontrollálni, és nem változott a jellemem, senki más hatására sem...én pl ilyenekről beszéltem neked, na most, ha eddig is remekül kontrolláltam magam, akkor te honnan tudod, hogy én mit fogok csinálni 10 év múlva? mindennek, ahogy te vagy Pretorian, Salsoul, akár Clio úgy képzeli el rólam a dolgokat, ahogy törvényszerű már pedig nem biztos, hogy nálam olyan törvényszerűek a dolgok, mondtam már minden a saját döntéseinken múlik, agyban dől el minden, az érzelmek azok olyanok, hogy vagy engeded szabadon áramolni vagy elfojtod, hogy ne okozzanak gondot. Nos én inkább a utóbbit választottam és e helyett egy realista, gondolkodó ember vagyok céltalan élettel egyelőre. Viszont természetesen ici picit szívesen változtatnék a céltalan életemen majd, de csak minimálisan a saját elképzeléseim szerint, úgy ahogy egyszer én szeretném, senki által befolyásolva...