nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bigapó
    attól függ milyen jellemvonásokról beszélünk, de a markánsak biztos nem változnak, ez igy van. Lehet rosszul mondom és nem is jellemvonás, de van ami változik akkor is idővel az emberben. például most olyanra gondolok, hogy valaki - mondjuk Én - könnyebben beadtam a derekam és olyan dolgot csináltam amit mondjuk nem szivesen tettem meg. konkrét dolgot nem irok, mert most nem ez a lényeg, hanem az, hogy most ugyanazokat a dolgokat megtenném meggyőzés nélkül is, de van olyan amit ha kerékbetörnének sem. Régebben azért tettem, mert nem akartam konfliktust a párommal, de azóta megtanultam kezelni a dolgokat és már keményebben kiállok magamért. De ezt is tanulnom kellett. Ha ilyen szempontból nézzük és ezért nem tudom, hogy ez most jellemvonás vagy sem, de ebben változtam és ha úgy tetszik egy másik ember hatására.
    Ehhez viszont az kellett, hogy benne legyek egy olyan dologban amiben eddig nem és úgy, átélve tapasztaljam meg. Ezért mondom azt, hogy most még könnyen beszélsz, hogy ezt nem meg azt nem csinálom meg, de meglátjuk, hogy mi lesz a helyzet ha benne leszel a dologban, akkor hogy döntesz:) az élet meg tud lepni sokszor. Te lehet más ember vagy mint Én és nem fogsz igy járni, mert téged nem tud meggyőzni más arról, hogy változtass magadon valamit. De ki tudja, hogy melyikkel jársz jobban, ha változol vagy ha nem változol? :) egy gyorsan meghozott döntés nem mindig a legjobb döntés, de van hogy pont az ment meg valamitől. hmmmmm :)