nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bigapó
    folyamatosan változol majd, nem veszed észre és olyan dolgokat szeretsz meg amiket azelőtt gyűlöltél...pl akár gyerekvállalás. Én korábban erre értettem, hogy vannak olyan dolgok amik felett nincs hatalmad..most azt mondod, hogy ez meg az nem lesz, mert nem akarod. aha, Én is ezt gondoltam, aztán mégis máshogy alakultak a dolgok és nem bántam meg, mert most amiatt vagyok olyan, mint most és ez egyáltalán nem vált káromra. szóval változtam, de jó irányba, illetve jobb lettem.

kicsit zavarban vagy Önmagaddal is, mert ellentmondásokba keveredsz. Szeretnél barátnőt, mert mindenki keresi a párját, de nem akarsz emberek közé menni, mert ez meg az zavar. Nem változol meg senki kedvéért, de ha Édesanyád mondaná, akkor lehet:) azaz a kiskaput nyitva hagyod. Ez mind mutatja, hogy még az elején tartasz az utadnak, csak lehet, hogy ideje lenne a startvonalhoz lépni és belecsapni a lecsóba ;)
    szép így is az élet, nem tagadom, de nekem sem teljes még és ez zavar, akárhogy próbálom palástolni. Óriási zavarban vagyok Én is, de nekem idő kell bizonyos dolgokhoz, egyrészt mert menekülök még a felelősség elől Én is, másrészt a sebeim még túl élénkek, kicsit gyógyítgatom magam, de közben meg viszont majd meg veszek egy nőért:)
    kurva nehéz ez tényleg :D

Itt senki sem akar egyébként megváltoztatni, csak rávilágítunk bizonyos dolgokra, hogy mi hogy látjuk azt, lehet, hogy mi látjuk rosszul és Neked van igazad, de lehet, hogy nem..nem?
    Aztán lehet, hogy mindenkinek igaza van és a végén kiderül, hogy egyikünknek sem :D na ehhez mit szólsz?