nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #15423 óóó akkor tényleg kár is, ha csak arra megy ki, hogy én családot alapíthassak, bocsi nem tervezem:) Igazságszerint, én csak izgalmat szeretnék nem pedig elköteleződést, az nem nekem való. Egyik szülőmnek se jött be sose az elköteleződés talán miattuk az ő csalódásaik miatt nem szeretnék arra a sorsra jutni amiben ők voltak...Azt nem értem, te most valamiért engem baromira lenézel talán az életmód amit élek, tulajdonképpen érzem azt is, hogy segíteni próbálsz, csak ezt a fajta segítséget nem fogadnám el legalább is a második részét, annyi nekem bőven elég lenne, ha normális lábon megtudnék állni; e mellett szerintem a családalapítás nem kötelező erre te nem kötelezhetsz engem, mert azok érzelemfüggőek nos én pedig egy kőkeményen nem igazán foglalkozom ilyen dolgokkal, sajnálom ráadásul rühellem a zajt, a kölyköket is, túl sok baj van velük... Nos sose értem miért mondják az emberre azt, (ha nem az ő eszméiket követem), hogy nem tud az az ember felnőni, itt nem arról van szó, egy felnőtt embernél annyi a lényeg, hogy helyesen tudjon cselekedni, ne legyen meggondolatlan (nem vonatkoznak ezek a dolgok rám) meg tudjon állni önállóan a lábán és, ha ő a saját döntése alapján felelősséget vállal a másik iránt azt megteszi, nos, attól még nem maradok gyerek, hogy nem vállalom a családalapítást...Festő ismerősöm rohadt jól megvan feleség és gyerek nélkül, jó kedve van anélkül is...(itt most nem a szakma számít)