nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    unalmas az életem, de legalább nem kerülök bajba, és végeredményben totál nyugi van, nekem ez számít...ha mondjuk felvesznek a Corvira, később lesz munkahelyem onnantól kezdve nem aggódom, mert tudom mit csinálok...összevissza élet? nem tudom azt csinálom amihez kedvem van, hangulatomtól függ mikor mihez, de valóban nincs sok hobbim, csak tudod, mondtam már, ha elakarnék menni egy konditerembe ahhoz pénz kell, ha utazni járni akarom a világot szintén pénz kell nem ilyen egyszerű ez...

#15415: ilyet nem mondok már, hogy nyomorúság, mert tudom azt, hogy mindig van olyan ember akinek a sorsa 100x rosszabb és mégis talpra áll, én csak szimplán unatkozom. Egyébként pedig hiába írsz nekem itt le bármit ettől még te nem ismersz engem...Nem érzem amúgy unalmasnak magam pusztán másfajta életszemléletem van, amit vagy valaki elfogad vagy nem. Elég nekem annyi, ha az anyám bízik bennem és tudja, hogy egyéniség vagyok a többi ember engem nem érdekel, aki kedvel oké, aki nem avval nem foglalkozom...