nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • The Protector
    Hy.gondoltam írok ebbe a topikba a címmel kapcsolatban.
    Én régebben eléggé pesszimizmusra hajlamos ember voltam.Mindhez úgy álltam hozzá hogy úgy sem fog sikerülni stb.....Dagadt voltam meg ilyesmi.Meg nemnagyon jöttek össze a dolgok sosem.És elkezdtem fogyózni.Aztán egy napon egy oszt társammal összejöttem.Nem nagyon voltunk egy szintetn külsőségekben.Mondom basszus,és már régóta terveztem h lefoggyak de nem volt erőm,most viszont lett.107kilóról lementem 66kulóig.Teljesen lefogytam.És ezáltal olyan önbizalmat kaptam hogy csak na...Mindenben.Imádtam a binyós filmeket,tony jaa,Jackie Chan,Scott adkins.És elkezdtem Xtreme Martial Arrts-ot tanulni.A semmiből,spárga majd az ugrások.Elég erőt kaptam mindenhez.Sajnos a lány elhagyott nyáron mert meló volt mindekttőnknek.És nem bírta ....nélkül.Bántott a dolog nem is kicsit.Szóval megvolt az első csalódásom.Ennyi csak bevezetésnek rólam.
    És én nem egy olyan fiatal(20éves) vagyok akinek nem tetszenek a magamutogató kispicsák,rájuk sem hederítek.Szörnyű a világ h 14évesen vki elveszíti a szüzességét.MAnapság a fiúkat kell félteni a lányoktól.Egyszerűen úgy voltam h rengeteg lányt megkaphattam volna de senki sem jött be.Egyszerűen senki sem.Aki meg olyan lett volna annak meg volt faszija aki nekem jó haverom.
    Lehet én vagyok túl maradi,mert elkap az ideg mikor meglátok egy kiscsajt pózolni myvipen stb......Nem tudják mi az a szexualitás,ésnem csak mehanikai dolga van neki.Hanem érzelmi is.És miután szakított velem a lány,kb rá 2 évig nem is volt senkim sem.És imádkoztam azért(mert hiszek istenbe),hogy milyen jó lenne egy olyan lányt találni aki kedves,aranyos,és csak én létezek neki a földön.És egyik nap kaptam iwiw-en levelet egy lánytól h megismerkedne velem.És az első randi nagyon jó volt.Kedves,félénk,szűz csajszi.Nagyon bejött a szűz téma.És rá 1 héttel elkezdtünk járni.És most már fél éve vagyunk együtt.Úgyhogy ne csüggedjetek mert vannak még rendes lányok.Nem sok,de vannak.És ugyebár a vonzás törvénye,amit akarsz azt eléred.
    Csak pozitívan áljatok neki a dolognak.
    Bementek egy buliba,ezt képzeljétek ha nem is igaz(Jóképű vagyok,imádnak a csajok,haláli a dumám).Imádni fognak titeket.Fő a magabiztosság.
    Csak pozitivan mindenhez és meg lesz az eredménye.