nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Laney 3000
    Nem olvasom végig mi volt eddig, csak így megakadt a szemem a topikcímen.
    Nos úgy vagyok vele, hogy ki amilyen, olyan barátnőt fog ki, először mindenki magából induljon ki. Nekem is van pár haverom aki rimánkodik hogy így nincs csaja meg úgy, nos ha csaj lennék eszem ágában sem lenne velük gyorsulni, hacsak nem lennék, elmebeteg/füves/skizofrén állat.

Ez így működik. Milliónyi normális lány van körülöttünk, nem mindig a vágyaknak kell hódolni, én is farbaszúrnám a legelső bögyösvöröst az utcán,de nem mert tudom ami kívül plusz az belül minusz-tisztelet a kivételnek.
    Utcán a legnehezebb beletrafálni a főnyereménybe hiszen összemosódnak a jellemek ideologiai,kultúrális szempontból. erre jók a klubok, szórakozóhelyek, fesztiválok, koncertek, ahol szűkítve vannak a körök, ha TE jól érzed magad ott akkor valószínű hasonló érdeklődésű lányt fogsz találni.
    Fiuknak pedig azt ajánlom, hogy nem árt néha felvenni néhány szociopata jellemvonást ideiglenesen, és úgy fel lehet ruházni olyan tulajdonságokkal a lányokat amilyenre szeretnétek.
    Gyerekjáték az egész.
    Ja és ha valaki pesszimista, és reménytelen, az sugárzik belőle.
    Hidd hogy menő vagy, hogy magabiztos, és azt mások is látják majd, és vonzzátok majd a lányokat mint a mágnes.