nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #15064 azta nem semmi miket éltél át, tulajdonképpen azt nem tudom téged mi a fene vezetett rá a drogra meg a piára, de pont azok a dolgok amiket elvileg minden helyzetben tudja kontrollálni az ember, hogy nem megy bele...Szóval nálad egy ellentétes folyamat játszódhatott le meguntad a zárkózott életed és elkezdtél kockáztatni, laza lettél és nyitott, de az is lehet, hogy nem tudtad hol a határ, közben tudat alatt, szerintem te nem is önmagad voltál hallod-e...csak megpróbáltál egy olyan életet, belementél olyan dolgokba amiről azt hitted nem jó, ebben az esetben nem érzem azt, hogy előrelátó lettél volna...De legalább megpróbáltad, talán azért nem vagy még boldog, mert nincs meg az állandód. Nyílván sokat számít az még ilyen fiatal korban is kinek milyen az állása és mennyire van biztos pont az életében (szerelemre, barátnőre, élettársra értendő).
Amiket az elején leírtál hátborzongató nagyjából én is ilyen vagyok most, de, egyszerűen én képtelen lennék úgy nyitni a világ felé, hogy mindenbe rögtön a dolgok közepébe vágok (In medias res). Nekem minden lassan halad, gyakorlatilag a kamasz kort meg se éreztem és nem is igénylem azokat a fajta szórakozásokat amik kimaradtak fiatal koromban...kicsit más vagyok, de azért a nő és a szeretet hiányát kezdem érezni, amúgy jól megvagyok egyedül. Nem tudom milyen döntés, vagy gyökeres változás kell, ahhoz, hogy egy ember élete totál megváltozzon, valahogy én nem vagyok a változás híve, kibaszott konzervatív elveim vannak...