nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bigapó
    születni ilyen képességekkel nem lehet, maximum hamarabb tanulják meg egyesek, de ezt inkább az IQ-hoz kötném - már ha ez jó kifejezés, de az értelmi szintet vagy a gyors tanulást értem alatta - , ezenkívül megint keverjük a dolgokat, mert Én például sosem mondtam azt, hogy CSAK könyvekből lehet fejlődni vagymi, amiről most itt hablatyolunk teljesen feleslegesen:) Nem!, Ez nem igaz, de véleményem szerint minél több forrásból teszed ezt meg annál hamarabb fejlődsz. Mérlegelni persze kell, de mint ahogy rossz filmet is megnéz néha egy ember, így rossz embert is hallgathat vagy figyelhet. Lehet ezt nem veszi észre először, nem kell messzire menni, egy gyermeknek az elsődleges példa az Édesapja (általában, mellette persze az Édesanya is). Na de tegyük fel, hogy az apa egy részeges gazember, egy 6 éves gyerek még nem biztos, hogy különbséget tud tenni a cselekményei között. Ezek beleívódnak és csak később döbben rá, hogy azok nem voltak helyesek. Azokat a látott, tanult dolgokat nehezen tudja levedleni, csak erős akarattal és sokszor külső segítséggel. Persze az ellenkezője is megvan, aki hamarabb rájön és hamarabb tud változtatni is. Erre értem az értelmi szintet.
    Nekem évekbe terült mire rádöbbentem, hogy miért verek rá az asszony seggére egy-két tenyeres paskolást (hogy jól körülírjam:) )
    Ezt a keresztapámtól láttam, még nagyon kicsi koromban, évente csak párszor, mert más városba éltek, mint Mi. De mégis olyan mély nyomott hagyott bennem, hogy automatikusan csináltam, anélkül, hogy ennek tudatában lettem volna.

Ezt a példát sok mindenre rá lehet húzni, biztos volt mindenkinek ilyen, hiszen ebből tanulsz, de sokszor "öntudatlanul". Amolyan tudatalatti tanulás :) Benned van, de nem tudsz róla.

Hozzáteszem, hogy mikor erre rájöttem már nem csináltam annyit, azt hiszem teljesen le is szoktam róla (mindentől függetlenül szerettem csinálni, mert kedvenc testrészem a popsi:) és nem okoztam fájdalmat vele, nem voltam sosem durva, keresztapám már jobban, ezt nem vettem át, azt hiszem ez az eltérő jellemek miatt van).
    Mostani barátnőmmel azt hiszem egyáltalán nem volt erre példa, de lehet igen, csak nem tűnt fel. Hosszabb idő után lehet megint rászoktam volna, mert nekem örömet okoz:)