nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #15035 hangulatomtól függ mikor mi megy...volt olyanom mikor bátor voltam belementem dolgokba és sikerült, de volt mikor nem kockáztattam, mert jobbnak láttam, ha megvédem az értékrendem...
Többféle értelmezés szerint: fizikailag mindig megóvtam magam a nyugalmammal sosem verekedtem ugyanakkor bennem van az mostmár, hogy kiállok magamért...nem kerültem ilyen szituációba mivel nem keresek konfliktust, de tudom hogy ez a helyes...megvédeni önmagunkat különben eltaposnak...
Szellemileg igyekszek egy művelt ember lenni, sztem nem gáz, hogy nem olvasok Csernus, Rejtő, Danielle Steel, vagy Asimov könyveket...mondtam már inkább a történelem a földrajz érdekel e mellett a sport. Mindenkinek más. Ezenkívűl szellemileg azt tartom szemelőtt mi a helyes, ettől függetlenül nincs kizárva, hogy simán lehet hogy olyan dolgoktól tartok amik természetesek...Nos ezért nem véletlen, hogy nem volt barátnőm, és nem nagyon megyek közel az emberekhez. Ennek a sok csalódás, ami a családom körül és körülöttem zajlott, és talán a késő érettségem az oka. Másrészt az érdeklődési köröm nem osztom meg másokkal, vagy, ha igen az senkit nem érdekel:D Harmadrészt pedig meg szoktam mondani a másiknak a véleményem, nem durván, de nem a sablonszerű dumákat lököm, de mégis ennek ellenére félek:D szóval én egy érthetetlen ember vagyok, sajnos érzékeny a mások számára természetes dolgoknak, és már korábban is volt szó bizonyos dolgokban ellentétesen gondolkozom, mint a legtöbb ember, de ezt nem érzem gáznak, hiszen mindenki úgy alakítja az életét ahogy akarja...