nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bigapó
    az nem a Te hibád, ahogy kinézel - mármint alapból, mindenféle segédeszköz nélkül :) - az sem amilyen családba születtél, a rokonaidat nem tudod megválasztani.
    De az Önbizalmadról csakis Te tehetsz!

Emlékszel mit mondtál korábban? Ha akarom mindent meg tudok változtatni!
    Semmivel sem vagy különb ilyen szempontból, mint a többi ember. Mindenkit ér csalódás, akár napi szinten is. Különlegesebb attól lehetsz, ha ezeket a dolgokat minél hamarabb megtanulod kezelni és megoldást találsz rájuk. Érdemes lenne elolvasnod pár Osho könyvet, ami egyfajta Önismereti segédlet, ha már magadtól vagy másoktól nem megy vagy éppenséggel nem hiszed el, hogy milyen ügyes meg okos meg szép vagy :D
    Tudom miről beszélek és azt is, hogy milyen rossz lehet most Neked, mert ezt már az elején beszéltük, hogy Te hasonló - nem ugyanolyan, hasonló - cipőben jársz, mint Én annak idején. Van némi rálátásom és hidd el, jön még kutyára kamion, azaz fel a fejjel:)
    Majd 10 év múlva kellene beszélgetnünk és felidézni a mostani Énedet és majd az akkorit. Lenne pár meglepő dolog szerintem :) persze csak akkor ha tényleg teszel magadért is valamit.