nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
nem vagy hülye, ezt senki sem állitotta, Én legalábbis nem mondtam ilyet. Önkritikát persze elhet gyakorolni, Én is szoktam, szerintem Én sem vagyok túl komplett, de ez csak azért van, mert nem tetszik a mai társadalom, a világ ami körülvesz. úgy értem, hogy nem minden része, mert a kényelmi - mi más - szempontokat nézve kurvajó világban vagyunk, egyébb kérdésben, már vitatnám ezt a dolgot. csak arra szeretnék rávilágitani amúgy, hogy van más is, másik út, másik látásmód ami ugyanúgy van és müködik, mint a Tied. egyszerű példát hoztam fel, többször is emlitettem, a szerelemről példálóztam. nem tudom, hogy mennire külső tényező, inkább belsőnek mondanám. de akkor lehet itt volt a félreértés:)
abban egyetértek veled, hogy minden csak rajtunk múlik, sokkal többre lennénk képesek ha ezt felismernénk minél hamarabb és persze alkalmaznánk is. mind magunkra, mind másokra és most nem a hipnotizálásra gondolok, meg az ilyen másokat is irányitani akarok szövegre. ezt megint az ego miatt gondoljuk, ez végett vagy önző és magadat nézed először. nem, Én nem erről beszélek. az a fokú nyitottság és összetartás amire gondolok ebben a társadalomban, ebben a világban nem működik, de talán egyszer, ha eléggé erősek leszünk, meg tudjuk ezt is változtatni:)