nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • GyuriX2572
    Visszatérve még a két kép elemzésére....

Nekem az első ami eszembejut az a kettő közti különbség: egyik magamutogató a másik szolid. Az előbbi biztosan vágygerjesző az utóbbi csak valószínűleg. Tovább felmerül a kérdés, hogy egy magamutogató lány lehet-e "rendes" avagy nem, mert azt szereti, ha minnél többen verik rá ÉS hogy a szolid lány lehet e érdekes otthon vagy legalábbis az ágyban :)?
    Összességében ezt nehéz megmondani, mert minden ember más és ezek a dolgok lehetnek egymástól elég függetlenek is.
    (Zárójelben megjegyzem, hogy ha jobban belemegyek a szolid lány ruhájának elemzésébe meg kell, hogy állapítsam, hogy már annyira szolíd, hogy már inkább extravagáns :D) Egyébként nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én inkább az arany középutat választanám. Azt se szeretném ha olyan bnőm lenne, akit mindenki meg akarna kefélni, meg az sem tetszene, ha mindenki csak lesajnálná, mert annyira bénán öltözik...
    Érdekes megfigyelni magamon, hogy általában az extravertált nők tetszenek mégis, pedig személyiségben pont nem ilyen illene hozzám, mert én sem ilyen vagyok. :/