nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • BlackCat
    gáz, ha nem tudsz mindent megbeszélni a barátnőddel (leszámítva a de jo segge van annak a csajnak témát)
    egy barátság pont azért tartósabb, mert két egynemű között van. Nincs féltékenység, nincsenek elvárások, így nincsenek csalódások. Ez egy kapcsolatban működőképes, ha szabad teret hagyunk a másiknak. Pl. az én barátom oda megy ahova akar, azt csinál, amit akar - eleinte nehezen indult a kapcsolatunk, de kisebb döcögőket leszámítva manapság már jól megvagyunk. Tudja, hogy felesleges hazudnia,mert bmit megtehet, így engem sem ér csalódás, mondjuk az meg a másik, hogy Én szívesen megbeszélem vele melyik csajnak milyen jó a segge, vagy melle, mert én sem vagyok vak, látom, ha vki jó csaj.

Egyszer olvastam, hogy egy nagyon jó kapcsolatot hogyan határozott meg egy srác: "Az egyik legjobb barátom a feleségem, de természetesen sok haverom is van"
    Persze nehéz megtalálni az egyensúlyt, hogy barátot és egyben imádat tárgyát és képviselje egy Nő.
    Teljes körű szabadság és bizalom, ugyanakkor saját különálló kis élet biztosítása magnk (csajok) számára. Eddig nekem ez jött be a legjobban.