nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #14530 Tegyük fel, hogy 4-én talizom a "haverjaimmal (ezt a szót használom)" közülök az egyik lány barátnőjére hajtanék esetleg...oké->nos ez a csaj együtt van vkivel, de reménykedem abban, hogy szakítani fog a barátjával a nyáron mivel azt hallottam, hogy ők nem boldogok, és hogy az a kapcsolat tutira nem lesz hosszútávú. Abban az esetben nem érzem magam önzőnek ilyen helyzetben ha:
1. Aznap 4-én találkozom a lánnyal megpróbálok vele elbeszélgetni és a bizalmába férkőzni, ám nem nyomulok és tapadok még rá, mint a pióca, mert azt nem illik
2. Várok egy picit türelmesen, beszélgetek vele továbbra gondolkozóba esik, hogy kit válasszon, ha odáig jutnék el akkor márcsak 50-50% az esély, ha nem akkor úgy jártam, de ha én nyerek és a lány otthagyja miattam a barátját, mert nem volt boldog vele az úgy érzem nem számít elvételnek hiszen a lány hozta meg a saját döntését és ő mondta ki a végső szót végül engem választott...
Végeredményben: az az önző úgy érzem, aki, mint a pióca tapad a lányra és még levegővételt se hagy neki, a saját érdekeit szem előtt tartva, aki megbont egy boldog kapcsolatot...Kihangsúlyoztam az előbb, hogy biztos forrásból tudom, hogy nem boldog az ő kapcsolatuk így mind az, amit leírtam és az apró lépések gyanánt nem számítok önzőnek csak éppen az a célom, h boldog legyen a lány, minden az ő döntésén múlt, tehát nem számít "elloptam a másik srác csaját" elméletnek.