nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • ioinme
    Na ismét visszatértem, úgy tűnik hatott a masszírozás jólesett neki, meg hogy jobb kedvem volt neki is jobb kedve lett, azonban még mindig van ez a bizsergető érzés. :S Nem tudom, ez ilyen hatodik érzék, de lehet tényleg minden rendben lesz már csupán még nem érzem megnyertnek ennyivel a sztorit. Írta Black Cat hogy legyek kiszámíthatatlan vagy valami ilyesmi, ne tudja hogy most akkor é is mit érzek, lehet ezt fogom követni és a kapcsolatunkban először nem találkozok vele pénteken, hanem elhívok egy barátot (fiút), kíváncsi lennék erre mit reagál, vagy hülye ötlet? NEm tudom, ma beszéltem MSN-en vele és mondtam neki ár kedves bókot amiket máskor úgy reagált le hogy "júúúj" meg pirulás ezerrel stb, most csak két ":D:D"-re tellett. Szóval hiába jó már a kedve még nem ártana valamit bűvölnöm a dolgon. Ez is csak lehet beképzelés, meg apró hülyeség, lehet nem volt kedve írni most vagy nem tudom. De ha ez így megy, és nem lesz minden totál a régi, akkor annak ellenére hogy hiányzik kezd elkomorodni a kapcsolatom nekem is felé. Ma pl. sok olyan perc vol hogy szinte le**tam hogy mi lesz, de közben nagyon hiányzott, pedig tegnap este még egy aranyos sms-t is küldött. Szóval a fejemben totál káosz van.