nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
BlackCat #14458 dehogy fog a visszajara fordulni
csak jobban fogja izgatni a fantaziajat, h miert nem keresed
es ha tobbet foglalkozik ezzel, megfeledkezik gondolkozni a problemakon
nem a dicsergetesen van a hangsuly, hanem,h tudja, h szamithat rad
pl megkerdezed, h evett e a mai nap folyaman rendesen, h keszul a vizsgara, ha kell, atmesz hozza es keszitesz neki kajat...vagy megkerded, h raer e egy kv-ra, de ha tanulnia kell, akkor majd kesobb beszeltek, vagy megkerded, h masszirozd e meg a hatat, latod rajta, h feszult, vagy, h megkerded tudsz e vmiben segiteni, stb...
szoval nekunk lanyoknak nem azon van a lenyeg, h allandoan azt halljuk szeretnek minket, hanem azon, h a masik odafigyel a reszletekre es nem csak akkor kapunk masszirozast, ha szulinapunk van...
de ehhez tartsd magad akkor is, ha mar minden rendben lesz
egy ferfi, aki nem nyaladzik, de figyelmes, aranyat er...hisz akkor megvan benne a kello erdekesseg, hisz sosem lehetsz benne biztos, mert nincs elajulva allandoan Toled, de ugyanakkor figyelmeses ezzel megis csak latod rajta, h szeret..
eppen leirast adtam a baratomrol...asszem most mar konkretan meg tudom fogalmazni miert szeretem :)
sosem unalmas - ja es a masik: nem feltekenykedik allandoan, csak neha-neha napjan aranyosan megkerdezi, ha elmegyek vhova "Ugye nem pasi miatt mesz bulizni" es akkor mosolygok es imadom :D