nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • BlackCat
    huu de szepen hangzik :)

elhiszem, h most konnyunek tunik, de majd meglatod, h csak annak tunik
    dolgozol egy honapon at, azert, h ki tudd fizetni a szamlakat..na onnantol kezdesz majd te is anyagiassa valni
    en szemely szerint dolgoztam mar kint kulfoldon (ami lehet nem tett jot a felfogasomnak), de a kinti munkaval egy het alatt tobbet kerestem, mint itthon egy honap alatt es a masik pedig az, h az ottani minimal berbol ugy eltem meg kint,mint itthon a kozepvezetok..nem azon gondolkoztam, h hogyan tegyem le a penzt a sulira, a rezsire, hanem azon, h hetvegen merre menjek, mihez van kedvem

es az a baj, h ismerek olyanokat, akik nagyon-nagyon jol keresnek, csak eppen szarban van a hazassaguk, a gyerekuk drogozas miatt felcsavarodott egy fara, stb...nehez megtalalni az arany kozep utat..vagy gazdag vagy es nincs csaladi eleted, vagy csoro vagy es azert veszekedtek, mert arra sincs penzetek, h a gazt kifizessetek...

a tanarom netto 134-et keres...tudodaz mire eleg, ha mar van csaladod? hat...szarra sem, max a szamlakra es, h egy aranylag jo eletszinvonalat megteremthess magadnak (neki 3 doktorija van, meg tudom is meg mennyi mindene)

ugyhogy hidd el, clio nem rosszat akart neked mondani, egyszeruen csak mar o is benne van es tudja, h nem mindig alakulnak ugy a dolgok, ahogy eltervezzuk :/
    sajnos