nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • ioinme
    Igen, igazad lehet. Szerintem amúgy maga a szó nem megszokás, bár ezt így már én sem tudom megítélni. Csak másfelől meg mivan ha tényleg csak ez a veszekedés a baj? 4 hónapja még énis így voltam vele hogy majdnem szakítottam vele a veszekedések miatt. Meg én elég jól lereagáltam szóval semmi sajnáltatás vagy ilyesmi, szóval SZERINTEM megmondta volna tényleg őszintén ha nem szeret, de az más kérdés hogy a lányok néha ilyenkor sem őszinték :S A másik, meg amit elfelejtettem mondai, hogy utána beszélgettünk tovább általános dolgokról, és nekem az jött le hogy továbbra is előre tervez velem, mármint szóba hozta hogy majd húga ballagásán mit csináljunk mert mondta hogy ott maradhatnék hajnalig is mert úgyis lesz aki vendég nagyon sokáig ott marad.

Ne értsetek amúgy félre, igazat adok nektek, és persze szerintem is itt már valami azért megtört a kapcsolatban, de még azért várok, mert mivan ha tényleg csak ennyi volt a baj, hogy sokat veszekedtünk (mostanában főleg én vele) mert akkor ez ellen simán tudok tenni, és ha az esélyt sem adom meg soha nem derül ki vajon működött e volna a dolog. Viszont a tanácsaitokra hallgatva figyelni fogom ezen a héten árgus szemekkel persze nem feltűnően hogy vajon szándékosan fog-e veszekedést provokálni, vagy milyen lesz a kedve.