nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • ioinme
    na ismét visszajöttem.ahogy gondoltam a tényállást elmondom. Szakítani akart de végül azt beszéltük meg hogy mától nem veszekedünk, ez volt a baja legalábbis ezt mondta hogy túl sokat veszekedtünk elismerem néha tényleg nagyon megbántottam. Eleinte mondjuk folyamatosan azt hajtogatta hogy minek próbáljuk meg úgyis megint az lesz mint eddig. (mert sokszor akartunk már nem veszekedni meg megváltozni) Végül mondtam neki hogy én adtam neki esélyt mikor miatta veszekedtünk gyakrabban, és ő, nem akart szakítani, és így azt beszéltük meg hogy adjon ő is. Éd az van hogy nem veszekedhetünk jó pár hétig egy se legyen, persze ha 3 hónap múlva becsúszna egy az sem baj csak ne legyen rendszeres. valami szakmabéli lány esetleg vagy felőlem fiú aki volt már hasonló helyzetben tudna e válaszolni mire számítsak? Szerintem igazat mondott, mert tény hogy irdatlan sokat veszekedtünk már szinte minden nap, és ma sokszor hangoztatta hogy szeret, csak ez így nem jó, de szeret. És mondta hogy ha nagyon nem jó lehetünk barátok mert szeretné bármi is lesz. És elhiszem iszonyat ragaszkodó típus amúgy. Én erre azt mondtam hogy nem leszek soha a barátja ha más miatt akar szakítani vagy nem mondja el most hogy már nem szeret és szakítsunk és belement. Mármint azt mondta csak ez a gond. Tényleg. Én nem tudom, mert kételkedek még egy kicsit ugyanakkor azért igaz lehet hiszen egy hét alatt szerintem nem tudott volna ennyire kiszeretni belőlem. A nap többi részében meg kezdett ugyanolyan lenni mint volt 2 héttel ezelőtt, mondtam neki hogy nincs több veszekedés, de ő se legyen többé olyan fura, mert nem tudtam mire vélni és idegeskedtem. Szóval szerintetek merre tovább? Sokan ezt már szakításnak veszik, csúsztatásasl, de hallottam olyat is, hogy néha kell ilyen nagy rádöbbenés egy kapcsolatban aztán minden működik tovább sokáig jól. Szerintetek? Előrejelzések?