nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #13827 Senki nem mondott nekem semmit, volt egy "családom" apám-anyám verték egymást szinte 4 évesen elköltöztünk, anyám nevelt fel, apám volt aki lelket öntött belém mégis, anyám volt aki eltartott a mai napig is ám szeret, de ész érvek alapján szeret...(nem beszélünk meg sajnos mindent) apámmal megbeszéltem sok mindent gyerekkoromba, csak sajnos e mellett h elvoltunk meg focizgattam vele kocsmákba cipelt meg láttam ahogy iszik, többek között ezért undorodom az alkoholtól...mondani sem kell apám és anyám nem volt házas csak egy 5 éves kapcsolatból jöttem létre, csodálkozol h nem vagyok házasságpárti? ráadásul ők ketten nagyon nehéz személyiségek nem tudtak egymás mellett sose meglenni 10-11 éves koromban gyakran ráncigáltak engem h most akkor kinél éljek harcoltak értem ami felőrölte az idegeim...2003-ban meghalt szélütésben az apám, és közben haltak ki a számomra fontos családtagjaim végül 2009-ben a legújabb csapás a nagymamám akihez évekig jártam h segítsek neki bevásárolni meg ilyenek mer combnyaktörése volt...akkor mit mondjak még a féltesóm börtönben szóval ne csodálkozz rajtam...