nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    tudod minden a protekción múlik manapság...lehetsz akár 4-5 diplomás ember is nem biztos, hogy felvesznek:( ez a szomorú igazság. Megértem, hogy felvagy háborodva én is szeretnék egy utópisztikus életet, mint amilyet gyerekkoromban elképzeltem, dehát ez a kőkemény valóság...Én például olyan helyen nőttem fel, ahol nem volt tündöklés, meg rázzuk a rongyot kényszerből éltünk 15 évig egy halál unalmas lakótelepen, megtanultuk értékelni a dolgokat és nem vagyunk elszállva magunktól. Minden saját magunkon és a környezetünktől is függ mennyire tudunk alkalmazkodni másokhoz, mennyire vagyunk célratörőek, mennyire szállunk el magunktól a sikerek hatására és így tovább. Nyílván sok mindenben szerepet játszik a politika és a média, de elsősorban én szerintem először magunkba kéne nézni aztán ítélkezni...itt jön az, hogy sosem folytam bele ilyen baromságokba mikor suliba jártam, voltak klikkel, összesugdolózások? leszartam csak a tanulásra koncentráltam...általánosba bevallom szekálták e miatt, h a saját céljaim követtem és pl az akkori osztálytársaim ilyenek miatt szekálták, h nem iszom nem cigizem és nem járok DISCO-kba...ez általánosban volt középiskolában sokkal normálisabb osztálytársaim voltak, benőtt a fejük lágya 16 évesen, tehát mondhatni szerencsés voltam a mai viszonyokhoz képest amiket pl leírt napalm és te is...
    Nekem ez a véleményem, bár sokféle módszerrel megközelíthetjük a témát...Ritka rendes lányok úgyis ezekhez is kapcsolódnak nemde?:):)