nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • minigirl
    "- zavarban van a közelemben"
    Ha tudom egy srácról, hogy bejövök neki, én viszont nem tudom még, tetszik-e, nemhogy zavarban vagyok, hanem kellemetlenül érzem magam.
    "- nem mer a szemembe nézni"
    Részemről utálok bárkinek is a szemébe nézni, még a legjobb barátaiméba is, tán azért, mert túl jól olvasok benne, és egyszerűen nem akarok tudomást venni arról, amit a szeme mesélne.
    "- ha fagyizni hívom, nem is az hogy kéreti magát, de alig fogadja el a meghívást"
    Tán utálja, ha meghívják?! Részemről csak akkor engedek ilyesmit, amikor tudom, hogy randin vagyok. Dehát, ha pasim van, akkor nem randizom, csak egy haverral ségtálgatok, és nem várom el, hogy fizessen.
    "- még ha összekapunk valamin, akkor is keres..."
    A barátság erről szól. Ha összekaptok, megbeszélitek, vagy elévül magától, ez már csak ilyen dolog.
    "- amúgy is, eddig legalábbis keresett mindig, 7végén, SMS, teló stb..."
    Én is keresem a hímnemű barátaimat akkor is, ha van párom. Nehogymár a pasim miatt elfelejtsem a barátaimat!

A lényeg: még mindig túl sokat kattogsz. VELE beszéld meg, mert mi mondunk mindenfélét, aztán még jól össze is zavarunk. És magánvéleményként közlöm: szerintem te már így is elég rendesen össze vagy zavarodva, és nem mersz lépni.