nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Erre elmondok egy sztorit, pont tegnap történt. Szakítottam a barátommal. Ehhez tudni kell, hogy az utóbbi 2 hónapban gyakorlatilag csak veszekedtünk. Tegnap besokalltam. Közöltem vele, hogy vége. Már akkor bántam, amikor kimondtam, de nem és nem vagyok hajlandó bevallani neki. Még magamnak is nehezen sikerült. És nincs az az isten, hogy én azt mondjam "nem úgy gondoltam, csak dühömben mondtam". Szenvedek, mint a kutya, mert makacs vagyok, és mert valahol igenis, én is taktikázom: ha kellek neki, úgyis keres, ha nem, hát kár bánkódni.
És itt bejön a neked szánt tanácsom: a lány igenis taktikázik, mert a nő már csak olyan, hogy taktikázik. (Megjegyzem, tapasztalatból: a pasi is, csak nem olyan feltűnően.) Ha nem csak szeretsz vele lenni, hanem tényleg, igazából szerelmes vagy belé, akkor várd meg, míg ő is besokall. Mert besokall, mert a lányok márpedig nem birkák, nem végtelen a türelmünk. Persze, nem azt mondom, hogy várakozással töltsd el életed hátralévő 90 évét, mert nem tudhatom, mióta húzza az agyad a lány, ám talán megér még mondjuk fél évet. (Hasra csaptam, te döntesz, mennyit vagy hajlandó várni, vagy mennyit érdemel a lány.)
Remélem, ez segített.