nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bounty88
    Van egy lány. Van neki barátja, de elmondása szerint és közös ismerősök szerint sem működik köztük a dolog. Szétköltöztek, nemrég is összevesztek.

És ezzel a lánnyal én nagyon jóban lettem. Persze nem barátok...

És ez a lány, nemrégiben valamit kezdett érezni irántam. Bevallotta. Ám ahogy ezt megtette, távolságot kezdett tartani tőlem..tudjátok a szokásos "bunkózás", hiszen megakarta még próbálni a barátjával.

Ám mostanában megint kezdünk nagyon jóban lenni....mintha az a TÁVOLSÁGTARTÁS és ridegség nem is lett volna köztünk. Amikor együtt vagyunk, olyan mintha randin lennénk. nevetünk, zavarba ejtjük egymást, stb.

A minap ennek a lánynak elmondtam, hogy nagyon szeretek vele lenni, erre azt mondta hogy ő is velem.
    Majd azt is mondtam, hogy nagyon fontos a számomra. Na erre már csak egy "köszi" és egy zavaros mosoly futotta tőle...

Ez most mit jelent? Nem akart megbántani, ezért nem mondott semmi egyebet, esetleg zavarban volt, és ezért?

(Tudom, nem fair egy csajnak ilyet mondani és összezavarni, de akartam hogy tudja, komolyak a szándékaim...)