nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Pretorian
    Sokan mondják, hogy a gyűrűnek hatalma van. Egy Gyűrű mind fölött lol.
    Egyébként a nőkre szerintem ez legalább annnyira igaz, mint a férfiakra.
    És nem csak a házasságban élőkre. A legtöbb esetben azért történik ilyesmi, mert megszakad a kommunikációs fonal férfi és nő között.
    Én nem is olyan régen pont egy olyan helyzetbe csöppentem, amelyben a nő házassági válság miatt, két kisgyerek mellett visszament dolgozni, a férfi megcsalta, bár már nem először, így a nő elkezdett új párt keresni magának, és úgy alakult, hogy én lettem a kiszemeltje. Aztán a nő nem tudta eldönteni, mit is akar, így elkezdett taktikázni, és most ott tartunk, hogy én igazából nem szeretném, ha velem lenne a két gyerekkel, ő viszont folyamatosan nyomul, nagyon. Mondjuk én vagyok a hülye mert nem lököm el magamtól, talán picit élvezem is a dolgot, valamilyen módon azért kötődöm hozzá.
    Őt meg nem zavarja, hogy hónapok óta én vagyok a téma otthon, és a munkahelyről sem akar elmenni emiatt, pedig még igazán jól sem keres itt egyenlőre, és már kapott az itteninél jobb ajánlatot.
    Valószínűleg nem lehet egyébként statisztikát csinálni abból, hogy hányan csalják meg a párjukat. Ha megkérdezel 1000 embert, lehet hogy 40 % lesz az eredmény. Ha megkérdezel egymilliót, lehet, hogy csak 20 %. Ki tudja.