nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • vkw0511
    Sziasztok! Én komolyan elgondolkodtam rajta, hogy szerintetek hány százaléka csalja meg a egymást a párkapcsolatban lévőknek? Ezek után szerintem biztos több, mint gondolnánk. Úgy értem…olyan embereket csaltak már meg, akik előtte 100%ig biztosak voltak a párjukban, és annyi ilyen eset van…Találtam egy érdekes felmérést , kíváncsi vagyok a végeredményre nagyon, csak attól félek, hogy ha elolvasom, elvesztem a bizalmam a páromban. Itt találjátok: http://www.surveymonkey.com/s/Z8VTZ6N
    A Férjem védelmében-t szoktam nézni, régóta feszegeti a megcsalással és annak kezelésével kapcsolatos kérdéseket, az utóbbi időben talán a legérdekesebb megközelítésekből a médiában. A Szex és New York-os Mr Big a főszereplő…. Azért tetszik, mert tényleg nagyon jól ábárzolja, hogy mi van akkor, ha a nőnek gyereket kell nevelni (és a férjét), de az megcsalja, ezért a házassági válság mellett dolgozni is visszamegy. Ja, ez a sorozat a Hallmarkon megy, de nem emlékszem pontosan, mikor, időnként kimarad egy-két rész.