nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Pretorian
    Ez a Xenu-sztori a kedvencem, a taknyom-nyálam folyik, és a seggemet verem a földhöz a röhögéstől, meg be is hugyozok majdnem, amikor meghallom.
    Főleg ha előtte még olvasok valami régi Veér András riportot (ő egyébként pszichotikus volt).
    Akkora baromság, mint hat másik: a pszichiátria szánnivalóan röhejes lejárató kampányának a zászlóshajója.
    A szcientológusok a heti meetingen hangosan röhögnek a sok gyökérségen, amit a pszichiátria összehord. De a legkomolyabb az, hogy ezzel is csak a szcientológiát promózza a pszichiátria. Nézd meg, a Lipótot is bezárták. Most belsős dolgokat nem árulnék el (pedig rég nem állok velük kapcsolatban), de a Lipótot is ők záratták be, és ez még csak a kezdet (mondjuk ezt sokan tudják, szóval lehet nem mondtam újat).

Mért ne lenne pontos a newtoni fizika? A fizika topikban kapott válaszok alapján ezt az állítást nem haragszol ha nem tekintem stabil adatnak ;)
    A saját területén az.
    Azt meg reméltem, hogy nem kell mindig külön leírnom, hogy mikor beszélek a pszichiátriáról, és mikor a pszichológiáról (bár a különbségeket már kitárgyaltuk), de úgy néz ki, erre mégis szükség van.